0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

Scarfs är orättvist nog ett plagg som har utmanövrerats av halsduken i den manliga kategorin – åtminstone i Sverige. Men faktum är att scarfs många gånger är betydligt mer funktionella, och i många fall snyggare. På Stayhard har vi mängder av snygga scarfs för män. Vraka och välj bland härliga material som lammull, kashmir, viskos och silke. Bland färgkombinationerna finns rutigt, kamouflage och enklare färger i svart, vitt, grått och mycket mer. Se till att hålla dig varm i vinter med en tjock scarf. Och varför inte testa en tunnare variant som gör sig väl till kavajen eller pullovern? Har du inte redan provat är risken stor att du fastnar för detta plagg. Tro oss.

På Stayhard älskar vi mode för män och tänker ofta på detaljerna. Vårt mål är att varje kund ska kunna utforma sin egen stil och matcha riktigt snygga kläder med personlighet. Bland våra scarfs hittar du varianter i olika färger, material och form – allt för att du ska hitta något som passar dig och bidrar till helheten. Dessutom samarbetar vi med märken som Tiger of Sweden, Adrian Hammond och Lavage Foncé som levererar produkter av hög kvalitet, både vad gäller stil och funktion. Bättre kan det knappast bli om du frågar oss. Gör som Lenny Kravitz och investera i en rejäl scarf. Med en scarf från Stayhard kommer du hålla dig varm om halsen – samtidigt som du ser fantastisk ut!

Scarf bärs oftast som en modedetalj och det sägs att den stilmedvetna mannen bär scarf. På Stayhard kan du välja mellan många snygga och trendiga scarfs från märken så som Scotch & Soda, Tiger of Sweden, Adrian Hammond och många fler.