0

REA UPP TILL 70% HANDLA HÄR

Halsdukar och scarves

Halsdukar och scarves är kusiner till slipsar och kravatter. Ett suveränt och betydligt mer avspänt sätt att signalera din stil på och samtidigt hålla värmen.

Både när du ska hålla dig varm och när du vill sätta din egen prägel på din stil så kommer halsdukar och scarves väl till pass. Hos oss hittar du både coola enfärgade scarves och halsdukar med snygga mönster. Oavsett om du vill ha en halsduk för att möta höst- och vinterkylan med, eller en scarf för att se bohemisk och cool ut så hittar du det hos Stayhard. Du får dessutom alltid snabba leveranser, låga priser och gratis returer.

Visar sida 1 av 1
Scarves och halsdukar herr är någonting som varje man måste ha ett antal av för att garderoben ska vara komplett. Med en enkel T-shirt och en scarf får du en snyggt slarvig look medan en halsduk tillsammans med en rock signalerar en manlig elegans. Stayhard har mängder med scarves herr, både för den som letar efter en mer avslappnad stil och för den som vill klä upp sig lite mer propert. Men scarves och halsdukar är inte bara snygga accessoarer, utan de är också praktiska och håller värmen på ett bra sätt när det är kallt. Om du är förstagångskund hos Stayhard så får du dessutom 15 % rabatt när du köper din första uppsättning scarves och halsdukar från oss. Köp sedan T-shirts eller en jeansjacka eller rock till för att spara extra mycket pengar. Självklart är också alla våra leveranser gratis. Skaffa dig en cool stil eller förbered dig för kylan redan idag med schyssta scarves och halsdukar från Stayhard.