0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Halsdukar och scarves

En varm halsduk i ull eller en silkeslen scarf runt halsen är både stilrent och funktionellt. Ett måste när kylan kryper på. Det går knappast att förneka att en halsduk som matchar vinterjackan eller kappan är oslagbart snyggt. I vårt utbud hittar du halsdukar och scarves herr från välkända varumärken som Castor By Castor Pollux, Amanda Christensen, Tiger of Sweden, Studio Total och Filippa K för att bara nämna några. Därför kan du också räkna med hög kvalitet till ett schysst pris. Välj mellan lyxiga material som kashmir och silke, eller varför inte värmande ull? Vare sig du föredrar enklare färger eller utstickande kombinationer är vi säkra på att du hittar det hos oss.

Spelar det någon roll vilken typ av halsduk herr du väljer? Frågan är inte obefogad eftersom halsduken inte bara ska vara snygg, utan även fylla sin funktion – att hålla hals och överkropp varm. Vi visar vägen för dig som känner dig vilsen inför valet. Lyckligtvis är vissa färgkombinationer inte exklusiva för olika material. Med andra ord hittar du garanterat något till din stil, vare sig du köper kashmir, ull eller något annat material. Sett till förmåga att hålla värmen är kashmir och ull att föredra. Båda dessa material har en fantastisk isoleringsförmåga vilket gör dem till prisvärda investeringar som håller dig såväl varm som snygg. Silkesmaterial är svalare, men är att föredra under kyliga vårdagar eller sommarkvällar. Säkra upp med en för varje stil och tillfälle och var redo att hålla stilen på topp när värmen sviker.

Scarves och halsdukar herr är någonting som varje man måste ha ett antal av för att garderoben ska vara komplett. Med en enkel T-shirt och en scarf får du en snyggt slarvig look medan en halsduk tillsammans med en rock signalerar en manlig elegans. Stayhard har mängder med scarves herr, både för den som letar efter en mer avslappnad stil och för den som vill klä upp sig lite mer propert. Men scarves och halsdukar är inte bara snygga accessoarer, utan de är också praktiska och håller värmen på ett bra sätt när det är kallt. Om du är förstagångskund hos Stayhard så får du dessutom 15 % rabatt när du köper din första uppsättning scarves och halsdukar från oss. Köp sedan T-shirts eller en jeansjacka eller rock till för att spara extra mycket pengar. Självklart är också alla våra leveranser gratis. Skaffa dig en cool stil eller förbered dig för kylan redan idag med schyssta scarves och halsdukar från Stayhard.