0

REA UPP TILL 70% HANDLA HÄR

Räcker inte slipsen till? Ska du ta på dig smoking, frack eller vill du helt enkelt ta din look till nästa nivå? På Stayhard hittar du flugor för alla tillfällen.

En fluga är ett spännande alternativ till slipsen när du vill klä upp dig och se lite extra snygg ut. Flugor har funnits länge, vilket gör det till en tidlös accessoar som finns i många stilar, även om grundutförandet nästan alltid är detsamma. Flugor herr används inte lika ofta som slipsar idag, men just därför är det en perfekt accessoar om du vill sticka ut lite och skilja dig från mängden.

Visar sida 1 av 1
En fluga passar perfekt till smoking eller kostym för lite festligare tillfällen, men för dig som vågar ha din egen stil är det också någon ting du kan använda till vardags. När alla andra bär slips kommer du garanterat att sticka ut om du i stället bär en snygg fluga. En fluga är kanske bara en liten detalj, men skillnaden om du bär skjortan med eller utan den är enorm. Med en fluga får du helt enkelt lite mer stil och klass och du kommer definitivt känna dig trendigare. Stayhard har enfärgade flugor i olika färger och flugor med mönster i olika material. 100 % silke eller siden, du väljer själv. När du köper dina nya flugor online från oss får du dessutom 15 % rabatt om du är ny kund, och dessutom får alla kunder gratis frakt och returer. Passa på att komplettera din garderob med det klassiska alternativet till slipsen, för att skaffa dig en stil som är både klassisk och trendig.