0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Är hängslen snyggt? Visst är det det! Hängslen var länge ett av de vanligaste sätten för att hålla byxorna på plats och det är en funktion de fyller än idag. Men dessutom kan de vara en snygg och trendig stildetalj. Att använda hängslen till smoking, till exempel, är inget konstigt bara det görs med klass och så länge hängslena är snygga. Kolla runt bland våra hängslen herr och se om du hittar något som ser spännande ut – och är du förstagångskund så får du dessutom 15 % vid ditt första hängselköp.

Vi kunde tyvärr inte hitta några produkter på din sökning. Prova bredda din sökning genom att plocka bort några av dina val.

Hängslen är någonting som kräver lite extra för att det ska se bra ut, men har man stil finns det få saker som ser mer spännande och samtidigt tidlösa ut. Ett par svarta eller vita hängslen gör att vilken stil som helst blir lite mer intressant, som ett trendigt alternativ till bälten (som de aldrig ska kombineras med). Hängslen är någonting som är på starkt frammarsch och har blivit trendigt igen efter att tidigare varit ute. Häng med i de senaste trenderna, och skaffa ett par snygga hängslen att kombinera med schyssta byxor och en skjorta. Lägg på en schysst hatt till looken också så har du skapat en riktigt trendig stil. Hängslen fungerar inte bara till skjortor utan också till en mer ledig stil tillsammans med en vanlig T-shirt. Prova på att krydda din stil med ett par hängslen för att den ska bli lite extra personlig. Hos Stayhard köper du dina hängslen med gratis returer. Komplettera din garderob med någonting som är lika trendigt nu som när farfar var ung.