0

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer

  • 1-3 dagar leverans

  • 30 dagars returrätt

  • Fri frakt över 499 kr & Fria returer
  • 1-3 dagars leverans
  • 14 dagars ångerrätt

SALE - up to 70%     SHOP NOW

Visste du att vi har burit bälten i tiotusentals år? Det är med stolthet vi på Stayhard för vidare denna anrika tradition för män runt om i Sverige. Även om vi inte erbjuder livremmar från sabeltandade tigrar har vi ett stort utbud av bälten herr i mängder av stilar, färger och material. Med produkter från varumärken som exempelvis Tiger of Sweden, Oscar Jacobsson, Morris och Saddler hittar du enkelt ett herrskärp som passar din stil. Välj bland läderskärp herr, mockabälte, skinnbälte och flätat skärp herr i olika kulörer och mönster. På Stayhard vill vi inte bara få män att hålla byxorna på plats – vi vill möjliggöra att brallorna hålls fast med stil.

På Stayhard finns bälten herr i både läder och textil. Vilket ska du då välja om du är osäker? Stilmässigt är det en smakfråga. Läder passar ofta bättre till högtidliga tillfällen eller en outfit där skjorta, kavaj och slips är naturliga inslag. Matcha bältets färg med skorna – det brukar alltid gå hem. Tänk på att ju mörkare läder, desto mer ”uppklädd” kommer du vara. Flätat bälte funkar förvisso till chinos och jeans, men lämpar sig oftast bättre till vardags. Sett till kvalitet är läderbälte herr oslagbart. Materialet är slittåligt till sin natur och håller styrkan över lång tid. Även produktutvecklingen för textilbälten har gått framåt och idag hittar du riktigt bra kvalitet i vårt utbud. Rusta garderoben med ett bälte för varje stil och tillfälle.

Är du ute efter ett elegant smalt bälte till finkostymen, ett brett läderbälte till jeansen eller någonting annat? Oavsett vilken stil du vill ha på ditt bälte så hittar du det här hos oss. Ett bälte är en accessoar som kan göra stor skillnad och som därför måste väljas med omsorg för att passa dina byxor och den stil du vill utstråla. Kom också ihåg att det inte bara är stil och utseende på bältet som är viktigt. Ta reda på hur långt bälte du ska ha och kolla i våra måttabeller och köp det som passar bäst. Skaffa dig en uppsättning bälten från Stayhard till olika byxor och stilar. Är du förstagångskund så får du 15 % rabatt, och dessutom gratis returer. Skaffa dina praktiska skärp och bälten herr och maximera din stil för att kunna följa med de senaste trenderna. Bälten fungerar alltid; det är bara stilen som kan variera med tiden.