0

REA UPP TILL 70% Fri frakt & fri retur

Accessoarer

En snygg outfit sticker ut från mängden och drar omgivningens uppmärksamhet till sig. Ofta är det detaljerna som gör det lilla extra och skapar en unik stil – och därför lämnar vi ingenting åt slumpen. Ett armbandsur eller en matchande väska kan användas gång på gång vilket gör det till en smart och prisvärd investering. På Stayhard hittar du herraccessoarer för alla tillfällen – vare sig du känner för att klä dig casual till vardagen eller dressat till festen. Frossa bland klockor, slipsar, smycken eller väskor från högkvalitativa och snygga märken som Gant, Saddler, Morris och Calvin Klein. Hos oss kan du alltid göra en riktigt bra deal samtidigt som din stil får ett lyft.

Vilka accessoarer bör du ha i garderoben? Vi hjälper dig med tips för att sätta ihop ett stabilt grund-kit av accessoarer män som gör dig redo för både vardag och högtidliga tillfällen. Den som ofta bär skjorta eller kavaj bör satsa på att äga åtminstone en slips/fluga, näsduk och klocka. Det skapar estetisk balans på övre kroppen, samtidigt som detaljerna ger snygga kontraster. Dessutom är det enkelt att bära och passar utmärkt till både formella och informella situationer, vilket gör det till tacksamma prylar att äga. Komplettera gärna med manschettknappar och slipsnål. Till vardags är det smidigt att ha någon form av huvudbonad – antingen för att täcka upp för en dålig hårdag, alternativt för att skydda mot vädrets makter. En snygg väska tillsammans med en scarf ger vardagslooken extra krydda. På Stayhard har vi ett stabilt utbud av accessoarer för alla män med attityd och stil.

Visar sida 1 av 12 Nästa
Bland våra accessoarer herr hittar du allt från pilotbrillor och klockor till ringar och armband. Här hittar du många av de små saker som du behöver för att komplettera din stil på ett trendigt sätt. Är du ute efter en tuff look med ett par Ray-Bans och en snygg klocka, eller är det en praktisk väska och ett par hörlurar du är ute efter? Du hittar allting under vår avdelning för accessoarer, alltid till bra priser med snabba leveranser och gratis returer. Är det första gången du handlar hos oss? Komplettera dina nya accessoarer med skjortor, skor, T-shirts och byxor för att bygga din helt egna stil. Kom ihåg – som ny kund får du 15 % rabatt på din första beställning från oss. Mixa och matcha mellan våra accessoarer och kläder och bygg upp grunden till till din egen personliga stil. T-shirt, keps och shorts till sommaren eller snyggt paraply och cool läderväska till hösten? Det hittar du hos oss på Stayhard.